Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις την ιστορία του Ευρωμπάσκετ;

Ποια ήταν η αντίπαλος της Ελλάδας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ στην Αθήνα το 1987; Σε ποια χώρα η Ελλάδα με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη κατέκτησε το 2ο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση; Πόσο καλά ξέρεις την ιστορία του Ευρωμπάσκετ; Ένα κουίζ για να τεστάρεις τις γνώσεις σου.

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις την ιστορία του Ευρωμπάσκετ;

Αναμονή τέλος! Η μ εγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ ξεκινά το Σάββατο (5/9), με την Εθνική να κάνει πρεμιέρα με αντίπαλο τα Σκόπια. Η "επίσημη αγαπημένη" μοιάζει να είναι το φαβορί για τη νίκη στο πρώτο της ματς στη διοργάνωση στον Stoiximan.gr, με την απόδοσή της στο 1.03.

Σο Μονπελιέ της Γαλλίας, το Βερολίνο της Γερμανίας, το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, στη Ρίγα της Λετονίας και μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και στο Λιλ, άπαντες είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Η Γαλλία είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Stoiximan.gr με την απόδοσή της στο 2.75, την ίδια στιγμή που η Εθνική δίνει 7.50.

Πριν από το πρώτο τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ, προτού δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις, ετοιμάσαμε ένα κουίζ για να τεστάρουμε τις... παλιές. Εσύ πόσο καλά γνωρίζεις την ιστορία της διοργάνωσης;

News 24/7

24MEDIA NETWORK