"Κούπα" και στα social media η Λιμόζ

Πρωταθλήτρια δημοτικότητας στα social media στη Γαλλία είναι η Λιμόζ σύμφωνα με σχετική έρευνα.

"Κούπα" και στα social media η Λιμόζ

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, που είναι και η μοναδική ομάδα της χώρας που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα (1993) έχει ρίξει...σκόνη στους διώκτες της αποδεικνύοντας στην πράξη τη δημοφιλία της.

Το κατόρθωμα της Λιμόζ γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι η πόλη μετρά μόλις 280.000 κατοίκους ενώ ομάδες όπως η Βιλερμπάν που εδρεύουν σε μεγάλα αστικά κέντρα (Λιόν, 2,2εκ εκατομμύρια κατοίκους) δεν κατορθώνουν να συσπειρώσουν κόσμο ούτε καν στο διαδίκτυο.

Είναι πάντως σαφές ότι η δημοφιλία των μπασκετικών ομάδων της Γαλλίας υπολείπεται κατά πολύ αυτών του ποδοσφαίρου, του ράγκμπι και του χάντμπολ.

O σχετικός πίνακας της L' equipe για τους ακολούθους των ομάδων στο facebook

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ