Ο Μοτιεγιούνας "έκραξε" άγρια τον ρατσιστή πρόεδρο!

Ο Λιθουανός ψηλός δεν μάσησε τα λόγια του και ξεμπρόστιασε τον Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας για τις ρατσιστικές απόψεις του πάνω στον μπάσκετ.

Ο Μοτιεγιούνας "έκραξε" άγρια τον ρατσιστή πρόεδρο!

Όταν ακούς έναν μπασκετάνθρωπο ν' αναφέρεται τόσο απαξιωτικά για τους μαύρους παίκτες, χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς έχει πει, τι έχει ξεστομίσει.

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας διάβασε και ξαναδιάβασε τις δηλώσεις του προέδρου της Λιέτουβος Ρίτας και όταν καταστάλαξε, πήρε θέση.

Προφανώς και η αντίδρασή του δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική από τη στιγμή που ζει και παίζει μπάσκετ στις ΗΠΑ, συναναστρέφεται με τόσους μαύρους αθλητές και ξέρει ό,τι δεν ισχύει τίποτα απ' όσα είπε ο ο Λιθουανός παράγοντας.

" Δεν μοιάζει με δική μας δουλειά, αλλά στην πραγματικότητα είναι. Ο κόσμος μιλάει για τη Λιθουανία σαν να πρόκειται για χώρα ρατσιστών. Πολλοί φίλοι γράφουν και με ρωτούν γι' αυτό. Απαντώ ότι είμαστε αυστηρά ενάντια στο ρατσισμό και καταδικάζουμε τέτοιες εκφράσεις. Είναι τρομερά δύσκολο να καταλάβεις πως άτομα σαν κι αυτόν έχουν τη δυνατότητα να διοικούν μπασκετικές ομάδες. Νιώθω ντροπιασμένος για όσα ειπώθηκαν από τον Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας", τόνισε ο 27χρονος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK