Ο Βέσελι έκανε θραύση στην επιστροφή του, δίπλα στον Σλούκα

Μάχη μέχρι τέλους μεταξύ Εφές και Φενέρμπαχτσε για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, αν και αυτό που ενδιέφερε τον Ομπράντοβιτς ήταν η επιστροφή του Γιαν Βέσελι.

Ο Βέσελι έκανε θραύση στην επιστροφή του, δίπλα στον Σλούκα
Βέσελι Φενέρμπαχτσε

Η επάνοδος του Γιαν Βέσελι στη δράση ήταν από μόνη της μια ευχάριστη είδηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πόσο μάλλον όταν στο πρώτο ματς μετά τον τραυματισμό του ο Τσέχος σκόραρε 22 πόντους με 8/8 δίποντα και 6/7 βολές, πήρε 5 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ στα 23'48'' που έμεινε στο παρκέ.

Με μια τέτοια εμφάνιση η Φενέρμπαχτσε δεν θα μπορούσε να χάσει από τη Γεσιλγκιρεσούν εντός, φτάνοντας στο 100-79 με διψήφιο προβάδισμα από το 12' και μετά. Παρέα με τον Βέσελι διακρίθηκε και ο Μελίχ Μαχμούτογλου, δίνοντας 17 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ ο πολύ καλός Κώστας Σλούκας έπαιξε 23'50'' και είχε 11 πόντους (3/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/2 βολές), 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ!

Η νίκη αυτή επέτρεψε στη Φενέρ να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά της κανονικής περιόδου από την Εφές, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Η έτερη μεγάλη της Κωνσταντινούπολης επικράτησε 89-66 της Άνκαρα εκτός με 21 πόντους του Ντέρικ Μπράουν και νταμπλ-νταμπλ (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ) του Τσεντί Οσμάν, διατηρώντας το αβαντάζ για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Το οποίο και θα καπαρώσει αν νικήσει την Νταρουσάφακα εντός, διότι η Φενέρμπαχτσε δεν θα... χάσει από την Ουσάκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK