Ούτε εφέτος παίρνει πρωτάθλημα η Μακάμπι. Όχι όμως γιατί έχασε...

Η άλλοτε κραταιά μπασκετική δύναμη του Ισραήλ και η μόνη εκπρόσωπός της χώρας στην Ευρωλίγκα, θα μείνει για τέταρτη σερί σεζόν χωρίς... πρωτάθλημα. Ο λόγος είναι... εξωαγωνιστικός!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από το 2014 πασχίζει να επιστρέψει στην κορυφή του ισραηλινού πρωταθλήματος η Μακάμπι Τελ Αβίβ χωρίς αυτήν την τριετία που μεσολάβησε να τα έχει καταφέρει.

Εφέτος ήλπιζε σε διαφορετική εξέλιξη. Μόνο που τα δεδομένα ανατράπηκαν ξαφνικά, με αποτέλεσμα το Ισραήλ να μείνει χωρίς πρωταθλήτρια για το 2018.

Η απόφαση ν' αυξηθεί από του χρόνου ο αριθμός των ξένων παικτών (από τέσσερις σε έξι), προκειμένου ν' αποτραπεί το ενδεχόμενο δύο διαφορετικών 12άδων, έφερε τη δυναμική αντίδραση της Ένωσης των επαγγελματικών παικτών, οποίοι κήρυξαν απεργία. Με βασικό και αδιαπραγμάτευτο αίτημα τη διατήρηση του προηγούμενου καθεστώτος. Μόνο αν γινόταν δεκτό, θα γύριζαν στο γήπεδο.

Έλα όμως όμως που η λίγκα, αντί να καθίσει και να συζητήσει για λύσεις, επέλεξε να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου. Πονάει χέρι, κόβει χέρι δηλαδή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK