Επαφές με Παππά για να παίξει στην Κύπρο!

Η Εθνική Κύπρου έχει προσεγγίσει τον Νίκο Παππά και αυτός είναι θετικός σε πρώτη φάση. Διαβάστε τα δεδομένα.

Επαφές με Παππά για να παίξει στην Κύπρο!

Τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου ενδέχεται να φορέσει ο Νίκος Παππάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla, η ΚΟΚ είναι σε επαφή με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού ώστε να γίνει εφικτή μία κίνηση που θα ενισχύσει αφάνταστα την Εθνική.

Ο 25χρονος άσος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί στην Εθνική! Το θέμα, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και τίποτα δεν είναι οριστικό. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Εθνική και οι επαφές που έχει κάνει η Ομοσπονδία με τον καλαθοσφαιριστή.

Αν ο Παππάς πει το τελικό "ΟΚ", τα πράγματα θα είναι απλά στη συνέχεια. Από τη στιγμή που έχει κυπριακό διαβατήριο (η μητέρα του είναι Κύπρια), οι διαδικασίες που πρέπει να γίνουν από την ΚΟΚ προς την FIBA δεν είναι... βουνό.

Βέβαια, οι εμφανίσεις του Νίκου Παππά στα πλέι οφ μάλλον δεν ενθουσιάζουν την Ομοσπονδία, αφού πλέον υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος, εξέλιξη που προφανώς θα λειτουργήσει εις βάρος της προσπάθειας που γίνεται να αγωνιστεί στην Κύπρο.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Φώτης Κατσικάρης, θα ανακοινώσει τις κλήσεις για το προολυμπιακό τουρνουά και, μολονότι σε πρώτη φάση δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Παππάς θα είναι στις κλήσεις του, εντούτοις οι εμφανίσεις του στα πλέι οφ ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των πλέι οφ στην Ελλάδα. Τότε θα μάθουμε αν η επιθυμία του Νίκου Παππά να αγωνιστεί με την Εθνική Κύπρου θα γίνει και πραγματικότητα. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για σούπερ κίνηση για την Εθνική μας ομάδα!

Πηγή: Balla.com.cy

News 24/7

24MEDIA NETWORK