Μετωπική Μπερτομέου - Γιαννακόπουλου

Ο Τζόρντι Μπερτομέου απασφάλισε και έδειξε με το δάχτυλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Τι δήλωσε για το μέλλον του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και τις συμπεριφορές που δεν ανέχεται η λίγκα από κανέναν!

Μετωπική Μπερτομέου - Γιαννακόπουλου
giannakopoulos bertomeou

Ευθεία επίθεση στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θεωρώντας τον αποκλειστικά υπεύθυνο για την κόντρα με την Ευρωλίγκα, εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου, με δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης.

"Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη, ομάδα με τρόπαια και επιτυχίες αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του", δήλωσε ο Μπερτομέου προσθέτοντας:

"Ελπίζω ότι οι σχέσεις μας θα καλυτερεύσουν σύντομα", ενώ αναφορικά με τα όσα γίνονται από πλευράς Παναθηναϊκού (μέσω του κ. Γιαννακόπουλου) τις τελευταίες μέρες είπε:

"Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε καταστάσεις σαν και αυτή. Υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται διευκρίνιση. Οι ομάδες της Ευρωλίγκα χρειάζονται τον Παναθηναϊκό. Αλλά επίσης ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τις ομάδες της Ευρωλίγκα.

Ως Ευρωλίγκα δεν μπορούμε να αποδεχτούμε μία τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Δεν υπάρχει καμία ανοχή σε μία τέτοια ασεβή συμπεριφορά εναντίον φιλάθλων, προπονητών, παικτών και παραγόντων. Αν μία ομάδα θέλει να μείνει εδώ πρέπει να το κάνει μέσα σε ένα φιλικό προς τον αθλητισμό περιβάλλον", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK