Παπαγιάννης: "Παίξτε ξύλο και πάρτε τη νίκη"

Ο σέντερ της Εθνικής Εφήβων Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στον "Sport24 Radio" και στον Θανάση Τζαφλέρη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ που διεξήχθη στον Βόλο.

Παπαγιάννης: "Παίξτε ξύλο και πάρτε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sport24 Radio":

Για τον τελικό κόντρα στην Τουρκία: "Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε με την καρδιά μας για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το μυστικό, ότι παίξαμε με την καρδιά μας. Ο προπονητής μας είπε: παίξτε ξύλο και πάρτε τη νίκη. Είχαμε χάσει δύο ματς και μας είχαν στήσει στον τοίχο, αλλά αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πετύχαμε".

Για το που αφιερώνει το μετάλλιο: "Το αφιερώνω στους γονείς μου, στην οικογένειά μου και σε όλη την ομάδα. Από τον Μάιο που ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και έχουμε κουραστεί πολύ. Την προσωπική μου διάκριση την αφιερώνω στον κόουτς, που με βοηθούσε πάντα".

Για τους επόμενους στόχους της ομάδας: "Τώρα θέλουμε να ανεβάσουμε την Εθνική Νέων κατηγορία και μετά να πάμε και εκεί για το χρυσό".

Διαβάστε ακόμη

Ελλάδα - Τουρκία 64-61

PHOTOSTORY: Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές

VIDEOS: Όλη η πορεία της Εθνικής Εφήβων μέχρι την κορυφή της Ευρώπης

MVP του Ευρωμπάσκετ ο Χαραλαμπόπουλος. Στην πεντάδα ο Παπαγιάννης

Οι δηλώσεις των "χρυσών" Εφήβων

Κάηκε ο Βόλος για τους πρωταθλητές

Γκάλης για τους "χρυσούς" Εφήβους: "Οι επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK