Παρά έναν 100 για τη Φενέρμπαχτσε

Με φόρα από το διπλό στη Βαρκελώνη και κορυφαίο του παρκέ τον Νεμάνια Μπιέλιτσα η Φενέρμπαχτσε ξεπέρασε με 99-92 το εμπόδιο της Μπάνβιτ και επιστρέφοντας στις νίκες παρέμεινε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Παρά έναν 100 για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Σέρβος φόργουορντ, σταθερά καλός εφέτος, τέλειωσε το ματς με νταμπλ - νταμπλ (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και βοήθησε πολύ την ομάδα του Ομπράντοβιτς στα διαστήματα που ήταν στο παρκέ.

Θετική ήταν και η συμβολή του αναγεννημένου Σεμίχ Ερντέν (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ), ο οποίος έχει υποσκελίσει Ζόριτς-Σαβάς όντας πλέον ο βασικός σέντερ των πρωταθλητών Τουρκίας, ενώ Μπογκντάνοβιτς και Γκάουντλακ έκαναν ζημιά από την περιφέρεια (μαζί 31 πόντους), λειτουργώντας περισσότερο ως εκτελεστές παρά οργανωτές.

Η Φενέρμπαχτσε προηγήθηκε 30-19 στο 9' και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω. Η Μπάνβιτ κάλυψε διαφορά 13 πόντων και πλησίασε στους πέντε (80-75), οι γηπεδούχοι ωστόσο πήγαν γρήγορα στο 91-77(37') και ησύχασαν παρά το 95-92 στα 22'' πριν από τη λήξη.

Αντέδρασε η Εφές

Πιο εύκολο, από την άλλη, ήταν το έργο της Εφές που έψαχνε ένα ξέσπασμα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νίζνι στο "Αμπντί Ιπεκτσί". Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, παίρνοντας 8 πόντους και 4 ριμπάουντ από τον Στράτο Περπέρογλου, επικράτησε 96-68 της Εσκισεχίρ και έφτασε τις επτά νίκες σε δέκα αγωνιστικές. Μπιέλιτσα και Κορκμάζ είχαν 21 και 17 πόντους αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK