Μαζική διαδήλωση για τον κόουτς Βουγιόσεβιτς

Περισσότερα από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν την Κυριακή έξω από το γήπεδο της Παρτιζάν για να διαδηλώσουν υπέρ της παραμονής του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στην τεχνική ηγεσία!

Η λατρεία των οπαδών της Παρτιζάν για τον κόουτς Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποτυπώθηκε στη διαδήλωση που οργανώθηκε την Κυριακή για την παραμονή του στον πάγκο.

Περί τα 1.500 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των οργανωμένων και εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε κάθε προσπάθεια της διοίκησης να "θυσιάσει" τον Μαυροβούνιο κόουτς προκειμένου να προσελκύσει χορηγούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των σέρβικων μέσων, η παρουσία του ιδιόρρυθμου Βουγιόσεβιτς αποτρέπει επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση της Παρτιζάν, αφού δεν θέλουν να συνδεθούν με μια ομάδα που προκαλεί συνεχώς αντιδράσεις.

Παράλληλα, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Κυβέρνηση θέλει να πάρει υπό τον έλεγχό της το σύλλογο και ο Βουγιόσεβιτς είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν από την υλοποίηση του σχεδίου της.

Οι Παρτιζάνοι, άτομα κάθε ηλικίας, διαδήλωσαν αλληλέγγυοι την υποστήριξή τους στον Βουγιόσεβιτς και αναμένουν πλέον τις εξελίξεις στο σύλλογο.