Πίσω στην Τουρκία ο Τζέι Κόβαν Μπράουν

Στην Καρσίγιακα του Νέναντ Μάρκοβιτς θα παίξει του χρόνου ο Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Πίσω στην Τουρκία ο Τζέι Κόβαν Μπράουν

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν βοήθησε την ΑΕΚ να τερματίσει τρίτη στη Basket League, δεν ήταν ωστόσο αυτό που ήθελε ο Γιούρι Ζντοβτς και αποχαιρέτησε μετά το τέλος της σεζόν.

Επειδή πάντως ο Αμερικάνος γκαρντ είχε φτιάξει καλό όνομα στην Τουρκία, παίζοντας στην αρχή της περυσινής σεζόν στην Τουρκ Τέλεκομ, βρήκε ξανά δουλειά σε γνώριμα λημέρια υπογράφοντας συμβόλαιο στην Καρσίγιακα.

Ο Μπράουν δεσμεύτηκε για την επόμενη διετία και στην ομάδα της Σμύρνης θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο οποίος τον είχε επιλέξει όσο ήταν στον ΚΑΟ Δράμας και δεν έπεσε έξω.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ