Ράτζα: "Κανένας δεν συγκρίνεται με τον Πέτροβιτς"

Τη... μοναδικότητα του αείμνηστου Ντράζεν Πέτροβιτς υπογράμμισε σε συνέντευξή του ο Ντίνο Ράτζα.

Ράτζα: "Κανένας δεν συγκρίνεται με τον Πέτροβιτς"

Ο Ντίνο Ράτζα ήταν κάτι παραπάνω από στενός φίλος του Ντράζεν Πέτροβιτς κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο μεγάλος Κροάτης παλαίμαχος άσος στην ισπανική εφημερίδα "As".

" Δεν υπάρχει κανείς που να συγκριθεί με τον Ντράζεν. Ηταν μοναδικός παίκτης και...τρελός. Οταν πηγαίναμε κάπου να παίξουμε ήθελε πάση θυσία να βρει γήπεδο για να προπονηθεί. Ακόμα και όταν υπήρχε πρόβλημα μ' αυτό έλεγε: "δεν με ενδιαφέρει, βρείτε απλώς ένα". Πρώτος ερχόταν στην προπόνηση, τελευταίος έφευγε " τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράτζα.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού (1997-1999) και του Ολυμπιακού (2000-2001) αποθέωσε επίσης τη Γιουγκοπλάστικα: " Για μένα ήταν η καλύτερη ομάδα της ιστορίας. Και αν ήμασταν μαζί 10 χρόνια, θα παίρναμε την Ευρωλίγκα και τα 10!" ήταν το σχόλιό του.

Οσο για πως αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη το 1997 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είπε: "Ηθελα να φύγω από τους Σέλτικς για να πάω σε μία ομάδα που θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Αντιθέτως, οι Σέλτικς ήθελαν τότε να με δώσουν στους Σίξερς, στη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ. Δεν μπορούσε να το αποδεκτό και γύρισα στην Ευρώπης υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό. Ηθελα να παλέψω για τίτλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK