"Μακάρι, αλλά μη ρεαλιστική η απόκτηση του Σχορτσανίτη"

Για παραπληροφόρηση έκαναν λόγο από τον Ερυθρό Αστέρα, σχολιάζοντας τη φημολογία περί απόκτησης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

"Μακάρι, αλλά μη ρεαλιστική η απόκτηση του Σχορτσανίτη"

Διέψευσε κατηγορηματικά ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

" Οφείλω να τονίσω ότι αυτές οι ιστορίες στερούνται αλήθειας", ανέφερε στο σερβικό Τύπο ο Ντάβορ Ρίστοβιτς, επισημαίνοντας για τον Έλληνα άσο πως " είναι ένας τρομερός παίκτης, σίγουρα ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπης, αλλά δεν υπάρχει καμία επαφή είτε με τον ίδιο είτε με τον μάνατζέρ του".

Ο Σχορτσανίτης είναι ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μακάμπι και ο Ερυθρός Αστέρας αναζητάει βασικό ψηλό δεδομένης της αποχώρησης του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Λογική οπότε ήταν η σύνδεση των δύο ιστοριών.

Μόνο που ο παράγοντας των πρωταθλητών Σερβίας ήταν ξεκάθαρος. " Δεν είναι μια ρεαλιστική μεταγραφή για μας, παρόλο που χαιρόμαστε για το γεγονός ότι μας συνδέουν με τόσο φημισμένους παίκτες όπως ο Σχορτσανίτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK