Όλα καλά με Σχορτσανίτη

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης χτύπησε στη διάρκεια του αγώνα της Αδριατικής Λίγκας με την Τάιφουν, αλλά ο τραυματισμός του δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος χτύπησε στο εντός έδρας παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Τάιφουν.

Ο Έλληνας σέντερ αποχώρησε κουτσαίνοντας και κάποιοι ανησύχησαν ότι μπορεί να έχει υποστεί κάποιο διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός για το επόμενο 10ήμερο. Περισσότερο πάντως προληπτικά έμεινε εκτός συνέχειας, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή.

Ο Σχορτσανίτης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας του Βελιγραδίου με την Τσεντεβίτα για την Αδριατική Λίγκα και με τη Στρασμπούρ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα