Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Παπανικολάου

Την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου εξετάζουν στενά οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη πρόταση.

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Παπανικολάου

Τον Κώστα Παπανικολάου φέρεται να εξετάζει ο Ερυθρός Αστέρας σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής "Novosti". O τεχνικός της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να αποκτήσει παίκτες που έχουν "κοπεί" από συλλόγους NBA και στη λίστα του βρίσκεται κι ο Έλληνας φόργουορντ.

Θυμίζουμε πως ο Παπανικολάου έσπασε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Ντένβερ Νάγκετς και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα του.

Η περίπτωσή του βέβαια φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Παράλληλα, εάν τελικά αποφασίσει να αφήσει το ΝΒΑ και να μετακομίσει στην Ευρώπη σίγουρα θα έχει προτάσεις κι από άλλους κορυφαίους συλλόγους.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ