Τζούροβιτς: "Τσίρκο ο Σχορτσανίτης, ευτυχώς τον έδιωξαν"

Ο Βλάντο Τζούροβιτς χαρακτήρισε "παίκτη - τσίρκο" τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Τζούροβιτς: "Τσίρκο ο Σχορτσανίτης, ευτυχώς τον έδιωξαν"
Σχορτσανίτης Ερυθρός Αστέρας

Με σκληρά, αν όχι απαξιωτικά, λόγια μίλησε ο Βλάντο Τζούροβιτς για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη με αφορμή την βραχύβια παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ως άνθρωπος που συνδέει μπασκετικά τις δύο χώρες, ο άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου, του Άρη και της ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει το "διαζύγιο" της ομάδας του Βελιγραδίου με τον Έλληνα σέντερ και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

Είπε χαρακτηριστικά στη Novosti: " Ήξερα άμεσα ότι η απόκτησή του Σχορτσανίτη είναι κακή κίνηση. Δεν έφερε τίποτα. Είναι τσίρκο και όχι παίκτης. Ίσως έκανε καλό σε επίπεδο μάρκετινγκ, σε τίποτα άλλο όχι. Ούτε που μπορεί να πλησιάσει τον Μαριάνοβιτς. Κοιτάξτε πίσω στην καριέρα του. Ποια ομάδα ήταν πετυχημένη με τον Σοφοκλή. Ρεαλιστικά καμία".

Ο Τζούροβιτς συνέχισε λέγοντας πως " το καλό νέο είναι πως τον έδιωξαν. Ο Βλάντιμιρ Στίματς πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερη επιρροή. Είναι ο τύπος του παίκτη που αφήνει και την καρδιά του στο παρκέ, αντίθετα από τον Σοφοκλή. Ήταν στην ομάδα παλιότερα, ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού και δεν θα χρειαστεί χρόνο να ενσωματωθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK