Ρέλεφορντ ήταν και πάει: Προτίμησε το Ισραήλ

Ένας από τους καλύτερους ξένους γκαρντ του περυσινού πρωταθλήματος, ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, κατέληξε στη Μακάμπι Κιριάτ Γκατ.

Ρέλεφορντ ήταν και πάει: Προτίμησε το Ισραήλ

O τρίτος σκόρερ και τέταρτος πασέρ του ελληνικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2015-16, ο Τρέβορ Ρέλεφορντ του Κολοσσού, θα παίξει του χρόνου στην ισραηλινή Μακάμπι Κιριάτ Γκατ.

 

Ο Αμερικάνος γκαρντ, με 13.9 πόντους, 4 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ ανά αγώνα στη Basket League, έβαλε μια πολύ καλή σεζόν στο βιογραφικό του και βρήκε συμβόλαιο σε μια ομάδα που πέρυσι γλίτωσε οριακά τον υποβιβασμό.

Ακόμη ένας ξένος που ξεχώρισε στην Ελλάδα, δεν παρέμεινε στα μέρη μας. Κι αν οι Ρόδιοι δεν ήταν εύκολο να τον κρατήσουν, θα ήταν σίγουρα χρήσιμος σε ομάδες ακόμη και μεγαλύτερων στόχων.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ