Φωτογραφία για πολλή νοσταλγία για το σέρβικο μπάσκετ

Tη μέγιστη δυνατή συσπείρωση αναζητά το σερβικό μπάσκετ ενόψει της έναρξης του προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου τη Δευτέρα.

Φωτογραφία για πολλή νοσταλγία για το σέρβικο μπάσκετ

Η ομοσπονδία των γειτόνων έχει σημάνει...συναγερμό και έχει καλέσει επισήμως στους αγώνες όλο τον καλό τον κόσμο. Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, τον Ζάρκο Πάσπαλι, τον Σβέτισλαβ Πέσιτς... και πάει λέγοντας.

Μ' αυτήν την ευκαιρία η Μozzartsport, η σερβική εφημερίδα, δημοσίευσε μία καταπληκτική φωτογραφία από τη μακρινή δεκαετία του 90.

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Βλάντο Τζούροβιτς και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ποζάρουν με χάρη θυμίζοντας μία άλλη εποχή. Νοσταλγία...

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ