Ο Τζόρτζεβιτς θα παραμείνει στη Σερβία και μετά τους Ολυμπιακούς

Η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό δεν συνεπάγεται την αποχώρησή του Σάσα Τζόρτζεβιτς από τον εθνικό πάγκο της Σερβίας.

Ο Τζόρτζεβιτς θα παραμείνει στη Σερβία και μετά τους Ολυμπιακούς

Θα παραμείνει εθνικός προπονητής της Σερβίας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ντράγκαν Τζίλας.

Θεωρητικά το συμβόλαιο του νέου κόουτς του Παναθηναϊκού θα έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Έγινε όμως γνωστό ότι ο 47χρονος κόουτς θα παραμείνει στο τιμόνι και για τα επόμενα χρόνια, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την KSS. Τούτο σημαίνει πως στο διάστημα που θα δουλεύει στο "τριφύλλι" ο Σέρβος θα κατέχει τον τίτλο του ομοσπονδιακού των "πλάβι".

Ο Τζόρτζεβιτς χρωστάει πολλά στους ανθρώπους που τον στήριξαν τα τελευταία χρόνια, δίνοντάς του προ διετίας τη δουλειά. Ο ίδιος σέβεται καθέναν από από τους προϊσταμένους του και ήταν οι πρώτοι που ρώτησε προτού αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ήταν όρος απαράβατος από μέρους να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ