Ομπράντοβιτς: "Χαίρομαι που σταμάτησα"

Δεν μετανιώνει για την αποχή ενός έτους από τους προπονητικούς πάγκους ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, όπως εξήγησε στον τουρκικό Τύπο, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του.

Ομπράντοβιτς: "Χαίρομαι που σταμάτησα"

"Μετά από 21 συνεχή χρόνια στην προπονητική, δεν μπορούσα να βρω την ευκαιρία να κάνω κάποια πράγματα. Σκέφτηκα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου και μπόρεσα να κάνω πράγματα που ήταν αδύνατο να κάνω πριν. Χαίρομαι που πήρα αυτή την απόφαση. Μετά θα δούμε".

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σημείωσε: "Δεν παρακολουθώ τι λέγεται και γράφεται στα ΜΜΕ. Οι φήμες δεν με απασχολούν. Είναι άλλο αυτό κι άλλο τα γεγονότα. Αν έχω μια σοβαρή πρόταση, θα την εξετάσω. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να εργαστώ με τις συνθήκες που θέλω. Αν δεν τις βρω, θα περιμένω. Ξέρω τις ικανότητές μου και ήμουν προπονητής για 21 χρόνια γιατί τις ήξεραν και οι άλλοι. Όποιος χτυπήσει την πόρτα μου, ξέρει τι να περιμένει".

Όσο για το ενδεχόμενο να εργαστεί σε ομάδα του ΝΒΑ, είπε: "Μπορεί και να το έκανα και δεν θα είχα πρόβλημα. Όμως δεν υπήρχε κάποια σοβαρή επαφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK