Σκουλίδας: "Περιμέναμε 4 χρόνια τον τελικό"

Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Εφήβων στον τελικό του Ευρωμπάσκετ U18, για τα καθοριστικά σημεία στην αναμέτρηση, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του κόσμου που έχει στηρίξει την προσπάθειά τους.

Σκουλίδας: "Περιμέναμε 4 χρόνια τον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο φόργουορντ της Εθνικής Εφήβων Διονύσης Σκουλίδας μίλησε στον "Sport 24 Radio 103,3" και στον Θανάση Τζαφλέρη, μετά την νίκη με 68-58 επί της Λιθουανίας και την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ U18, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία.

Για την πρόκριση στον τελικό και πως θα πρέπει να αγωνιστεί η Εθνική: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Περιμέναμε 4 χρόνια για να φτάσουμε εδώ. Το ματς με τους Τούρκους θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να περιορίσουμε τον Κορκμάζ που είναι ο καλύτερός τους παίκτης. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, προκειμένου να τους παρασύρουμε στον ρυθμό μας ".

Για τα σημεία στα οποία κρίθηκε ο ημιτελικός με τη Λιθουανία: "Κάναμε σωστές επιλογές στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε επιμονή, καθαρίσαμε τα ριμπάουντ και κλείσαμε τον καλύτερό τους παίκτη".

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος είναι φανταστικός. Τον ευχαριστούμε για την υποστήριξή του και στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στον τελικό και ελπίζουμε να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK