Στην αγκαλιά του Μπαρτζώκα: Θα του σώσει την καριέρα;

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι η ευκαιρία που ψάχνει για ν' αναγεννηθεί.

Στην αγκαλιά του Μπαρτζώκα: Θα του σώσει την καριέρα;

Στα 24 του θεωρείται βετεράνος. Η καριέρα του βρίσκεται σε οριακό σημείο και στη Μιλάνο δεν θέλουν να τον βλέπουν. Κυρίως ο κόουτς Γιάσμιν Ρέπεσα, ο οποίος, αφού του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του, έχει περιορίσει το ρόλο του μετά τα καπρίτσια που έκανε το καλοκαίρι. Τότε που δήλωσε πως φεύγει για να παίξει στο ΝΒΑ και επέστρεψε με την ουρά στα σκέλια όταν δεν βρήκε ομάδα να τον εμπιστευτεί.

Να όμως που ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Και του τη δίνει απλόχερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν (κι άλλο) σκορ από την περιφέρεια και έναν παίκτη με θράσος. Ο Τζεντίλε, με τα πολλά άσχημα, είναι ένα τέτοιος και παραχωρείται δανεικός στην ομάδα του Έλληνα κόουτς για να παίξει ως το τέλος της σεζόν.

Δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας δεν θα έχει - σε πέντε ματς δηλαδή. Ίσως αυτό είναι και καλό, δεδομένου ότι ο δίμετρος γκαρντ θα έχει στη διάθεσή του το χρόνο να δουλέψει και μέσα από τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος να γίνει κομμάτι στο ήδη διαμορφωμένο σύνολο.

Η συμφωνία Μιλάνο-Μπαρτσελόνα αφορά το επόμενο 6μηνο. Άλλωστε ο Τζεντίλε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και σε πρώτη φάση οι Ιταλοί δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς να κερδίσουν τίποτα.

Ο Μπαρτζώκας έσωσε πέρυσι την καριέρα του Βίκτορ Κλαβέρ. Θα τα καταφέρει εξίσου με τον Ιταλό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK