VIDEO: Στην εκπνοή με Ντάνστον η πρώτη κούπα για Εφές

Με καλάθι του Μπράιαν Ντάνστον στην εκπνοή η κυπελλούχος Εφές επιβλήθηκε76-74 της πρωταθλήτριας Καρσίγιακα και κατέκτησε το τουρκικό Σούπερ Καπ.

VIDEO: Στην εκπνοή με Ντάνστον η πρώτη κούπα για Εφές

Το 10ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2010 κατέκτησε η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς χάρη στο 76-74 επί της Καρσίγιακα.

Στη μάχη της πρωταθλήτριας με την κυπελλούχου, η οποία άνοιξε την αυλαία στην Τουρκία, η ομάδα του Σέρβου έκανε ένα 15-0 πριν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά και προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση. Μετά βέβαια το 26-12 η Καρσίγιακα άρχισε να μειώνει, φτάνοντας στο -1 (29-28), Η Εφές όμως απομακρύνθηκε ξανά (44-33) και διατήρησε το αβαντάζ.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας απάντησαν πειστικά και μετά το 54-49 της Εφές έτρεξαν σερί 9-0 δείχνοντας ικανοί για άλλη μία έκπληξη μετά τα περυσινή κατορθώματά τους.

Αναπόφευκτα το ματς κρίθηκε στις τελευταίες φάσεις και κυρίως στην εξής μία: με το σκορ στο 74-74 και πέντε δεύτερα ν' απομένουν ο Γκρέιντζερ έκανε την διείσδυση, αστόχησε και ο Μπράιαν Ντάνστον με φόλοου στην εκπνοή χάρισε στην Εφές την κούπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK