Στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε: Πήρε... εκδίκηση ο Ομπράντοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε εκμεταλλεύτηκε την τιμωρία της Γαλατάσαραϊ και νικώντας στο άδειο Αμπντί Ιπεκτσί επέστρεψε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος μετά το περυσινό σοκ.

Στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε: Πήρε... εκδίκηση ο Ομπράντοβιτς
Σλούκας Γαλατασαραϊ

Τον τίτλο στην Τουρκία θα διεκδικήσει η Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Εφές.

Μετά τα όσα συνέβησαν στον τρίτο ημιτελικό και την τιμωρία που προέκυψε η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε... μπόσικη τη Γαλατάσαραϊ και επικρατώντας στο κεκλεισμένων των θυρών "Αμπντί Ιπεκτσί" εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς της λίγκας.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο ματς και έχοντας το προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο έφτασαν στο 46-34 με την έναρξη της τρίτης περιόδου.

Η Φενέρμπαχτσε ωστόσο αντέδρασε, προσπέρασε 52-51 και σταδιακά έγινε το αφεντικό του αγώνα. Οι φιναλίστ της Ευρωλίγκας ήταν στο -3 στο 30' (61-58), αλλά έπαιζαν καλύτερα από το πρώτο μισό και μετά το τρίποντο του Μαχμούτογλου για το 65-63 δεν ξανακοίταξαν πίσω.

Ξέφυγαν μάλιστα 75-65 στο 36'45'' και σφράγισαν τη νίκη-πρόκριση με τις βολές του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος βοήθησε πολύ στο διάστημα που κρίθηκε ο αγώνας, είχε συνολικά 9 πόντους (3/4δ, 0/2τρ, 3/3β) και 4 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Μπόμπι Ντίξον με 18 πόντους και 4/4 τρίποντα, ενώ ο Μεχλί Μαχμούτογλου είχε 16 πόντους με 4/6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε: Πήρε... εκδίκηση ο Ομπράντοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK