Πήρε ξανά το προβάδισμα η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε προστάτευσε την έδρα της και νικώντας 84-72 την Εφές στον τρίτο μεταξύ τους τελικό πήρε εκ νέου προβάδισμα στη μάχη του τίτλου στην Τουρκία.

Πήρε ξανά το προβάδισμα η Φενέρμπαχτσε
Φενέρμπαχτσε Εφές Τουρκία τελικοί

Έβγαλε αντίδραση η Φενέρμπαχτσε μετά τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο τελικό και επικράτησε 84-72 της Εφές κάνοντας το 2-1 σε μια μεγάλη σειρά που κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να έχει το προβάδισμα από την πρώτη περίοδο (23-16) με άξονα τον Βέσελι και να προηγηθεί με διψήφια διαφορά στο δεύτερο (36-24, 45-33). Οι φιλοξενούμενοι πάντως κατάφεραν μ' ένα 12-0 να φτάσουν ακόμη και στο +2 (57-55) έχοντας επιστρέψει πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Τη διαφορά σ' εκείνο το σημείο έκαναν οι πόντοι του Λουίτζι Ντατόμε. Ο Ιταλός φόργουορντ έβαλε μεγάλα σουτ σε διαδοχικές επιθέσεις και έδειξε το δρόμο στους συμπαίκτες του. Απ' όταν η Φενέρμπαχτσε ξέφυγε ξανά (74-63), δεν έδωσε το δικαίωμα στην Εφές να γυρίσει και να διεκδικήσει το διπλό.

Ο Κώστας Σλούκας είχε θετική παρουσία στο δεύτερο μισό έχοντας συνολικά 7 πόντους με 1/2 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK