Τέλος ο παίκτης Τούρκογλου, γίνεται παράγοντας!

Από άλλο πόστο θα υπηρετεί το μπάσκετ ο Χινταγέτ Τούρκογλου.

Τέλος ο παίκτης Τούρκογλου, γίνεται παράγοντας!
Τούρκογλου

Ο Χέντο Τούρκογλου, ο κορυφαίος παίκτης που ανέδειξε το τουρκικό μπάσκετ, πήρε τη μεγάλη απόφαση. Εγκαταλείπει τα παρκέ για να γίνει σημαίνον στέλεχος της ομοσπονδίας.

Στα 36 του ο φόργουορντ των Κλίπερς κατάλαβε ότι μπορεί ν' ανταπεξέλθει στους τωρινούς ρυθμούς και στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε εκείνους που του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει στο ΝΒΑ.

"Πάντα θα θυμάμαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τα μέλη των επιτελείων και όλους τους φιλάθλους που έκαναν την καριέρα μου τόσο θαυμάσια για μένα και για την οικογένειά μου", έγραψε επίσης.

Ο Τούρκογλου έπαιξε σε περισσότερα από 1000 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχοντας κατά μέσο όρο 11.1 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε αυτά της κανονικής περιόδου και 10.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ σε αυτά των πλέι οφ.

Το 2008 πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της λίγκας, ενώ το 2001 ήταν μέλος της δεύτερης ρούκι πεντάδας.

Μετά τα τέσσερα χρόνια στην Εφές έπαιξε κατά σειρά σε Σακραμέντο Κινγκς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Ορλάντο Μάτζικ, Τορόντο Ράπτορς, Φίνιξ Σανς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Το 2002 ήταν μέλος των Κινγκς που έφτασαν στους τελικούς της Δύσης, στις επικές μάχες με τους Λέικερς, ενώ το 2009 διεκδίκησε τον δαχτυλίδι ως αναπόσπαστο στέλεχος των Μάτζικ. Ξανά όμως οι "λιμάνθρωποι" στάθηκαν εμπόδιο στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Θυμηθείτε στιγμές από την καριέρα του Τούρκογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK