Τέτοιο ψηλό τον πληρώνεις και τον υπογράφεις...

Ο Ζοφρί Λοβέρν δεν "ψήνεται" άλλο με το ΝΒΑ και δύο μπασκετικοί κολοσσοί τον διεκδικούν ήδη. Θα μπει άλλος στο παιχνίδι;

San Antonio Spurs center Joffrey Lauvergne (77) drives against Memphis Grizzlies forward Dillon Brooks during the second half of an NBA basketball game Wednesday, Jan. 24, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Ζοφρί Λοβέρν AP PHOTO/BRANDON DILL

Ποιες ομάδες αναζητούν ψηλό; Κυρίως όμως ποιες μπορούν να πληρώσουν για ν' αποκτήσουν τον Ζοφρί Λοβέρν;

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ-σέντερ, στα 27 του πλέον, πήρε την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του με τους Σπερς, ν' αφήσει τα 1.6 εκατ. δολάρια και να γυρίσει άμεσα στην Ευρώπη.

Το έγραψε και ο ειδικός των ειδικών:

Στα τρία χρόνια του στο ΝΒΑ έπαιξε σε 212 παιχνίδια με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Νάγκετς, Θάντερ, Μπουλς, Σπερς), αλλά ποτέ δεν ένιωσε... αναγκαίος! Γι' αυτό και η προοπτική παραμονής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δεν τον καλύπτει πλέον.

Οι ατζέντηδές του έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να διαπιστώσουν τις προτάσεις που μπορεί να προσελκύσει ο πελάτης του και ήδη ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε έδειξαν ένα πρώτο ενδιαφέρον. Ρωτώντας άλλωστε πας στον... στόχο.

Συνήθως για πολυδιάστατους ψηλούς γίνεται πλειστηριασμός. Με κασέ στο 1.5 εκατομμύριο ετησίως, όχι απαγορευτικό δηλαδή για όσες ξοδεύουν, εύκολα μπορεί να μπει κι άλλη ομάδα στο παιχνίδι. Αν πέσει δε στο εκατομμύριο, τότε θα έχει... ουρά!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ξεκάθαρο προβάδισμα έχει η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αν τον ανακοινώσει εν τέλει, θα πρόκειται για σούπερ μεταγραφική επιτυχία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK