Τι συμβαίνει με τον Ερτσεγκ;

Πέρσι ακούστηκε λίγο και για τα μέρη μας, φέτος πουθενά και πάλι.Τι συμβαίνει με τον Σέρβο φόργουορν Ζόραν Έρσεγκ;

Τι συμβαίνει με τον Ερτσεγκ;

Μιλάμε για ένα ταλαντούχο παίκτη που είχε έρθει στα μέρη μας για τον Ολυμπιακό από την Ζελέζνικ το 2008 με μια ακριβή μάλιστα μεταγραφή και αποδοχές σχεδόν μισό εκ ευρώ!Πέρασε και από τον Πανιώνιο ενδιάμεσα καθώς τον έδωσε δανεικό ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη του σεζόν και επέστρεψε στο λιμάνι.

Τέλος του 2011 έχοντας μόλις 6 και 8π σε Ευρώπη και Ελλάδα, οι "ερυθρόλευκοι"τον άφησαν και πήγε στην Τουρκία στην Μπεσίκτας που αναγεννήθηκε με 13π. Το 2013 πήγε στην ΤΣΣΚΑ με καλά λεφτά και με 6π και στη συνέχεια στην Γαλατά με σχεδόν 1εκ και τερματίζει την σεζόν του 2014-15 με 15π και 4ρ στην Ευρωλίγκα και ενώ έπαιρνε σχεδόν 1εκ.

Παρόλα αυτά και χωρίς να έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο Σέρβος στα 29 δεν βρίσκει ομάδα.Και πέρσι όλη την σεζόν μένει εκτός ενώ όλοι περίμεναν ότι κάπου καλά θα συμφωνήσει τον Δεκέμβρη-Γενάρη. Πολλοί άρχισαν να απορούν.

Φέτος στα 31 του πλέον πάλι δεν υπάρχει πουθενά και δεν παίζει το ονομά του. Μιλάμε για διεθνή Σέρβο που στα 29 είχε αξία 1εκ σε δυνατή ομάδα και λίγκα και που είναι ο καλύτερος ίσως ψηλός σουτέρ στην Ευρώπη στο τρίποντο παρά τα 2.11μ του. Τι φταίει; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν ξέρουμε; Είναι ο χαρακτήρας του αν και δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο;Είναι οι επιλογές με τον μανατζέρ του να περιμένει μεγάλη ομάδα και λεφτά και όταν δεν βρίσκει να μένει εκτός; Πάντως καθώς κανείς δεν ξέρει κάτι παραπάνω. ο Έρσεγκ ...αγνοείται μπασκετικά και όλοι είναι περίεργοι για το μέλλον του!

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK