Πρώην "πράσινος" έφυγε, πρώην "πράσινος" πήγε

Ο Στεφάν Λάσμε έφυγε για την Εφές, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης διάλεξε τον αντικαταστάτη του. Επίσης παίκτη που έχει περάσει (για ένα φεγγάρι) από τον Παναθηναϊκό.

Πρώην "πράσινος" έφυγε, πρώην "πράσινος" πήγε
Ρέιμαρ Μόργκαν EUROKINISSI

Ο Ρέιμαρ Μόργκαν είχε έρθει την άνοιξη του '15 στον Παναθηναϊκό με πολύ καλές συστάσεις. Υπήρχε ωστόσο λιγοστός χρόνος προσαρμογής στο νέο περιβάλλον του και δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί όσο θα έπρεπε για να βοηθήσει ουσιαστικά στους χαμένους τελικούς με τον Ολυμπιακού.

Έκτοτε έπαιξε στη γερμανική Ουλμ για δύο χρόνια και στην τουρκική Τόφας, έχοντας εξαιρετικά νούμερα. Ιδίως στην ομάδα της Προύσας, η οποία έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, ο Αμερικάνος κατέγραψε 16.4 πόντους, 6.1 ριμπάουντ (με νταμπλ-νταμπλ) και σχεδόν 2 ασίστ ανά 28 λεπτά που ήταν στο παρκέ.

Το αποτέλεσμα αυτών; Να πάρει... προαγωγή και ένα καλό συμβόλαιο στην Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη. Όντας επί της ουσίας ο αντικαταστάτης του Στεφάν Λάσμε στη φροντ λάιν των "πρασίνων" του Καζάν. Η ανταπόκρισή του στο ανώτερο επίπεδο ίσως τού ανοίξει (ξανά) την πόρτα για ομάδα της Ευρωλίγκας. Το 2015 ήταν πολύ νωρίς ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK