Χαραλαμπόπουλος: "Είμαστε έτοιμοι για την άνοδο"

Ο διεθνής φόργουορντ Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Χρήστο Τσάλτα για την προσπάθεια της Εθνικής Νέων Ανδρών να πάρει την άνοδο στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού (audio).

Χαραλαμπόπουλος: "Είμαστε έτοιμοι για την άνοδο"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Χρήστο Τσάλτα για τη νίκη της Εθνικής Νέων Ανδρών επί της Βοσνίας και την προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Για τη νίκη επί της Βοσνίας: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε από την αρχή. Δεν είχαμε συνηθίσει τέτοιου είδους παιχνίδια καθώς τα προηγούμενα ήταν πιο χαλαρά. Με κάποιες καλές άμυνες, βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά".

Για το κίνητρο μετά το κακό ξεκίνημα: " Ένα παιχνίδι ποτέ δεν τελειώνει στα πρώτα δέκα λεπτά. Γνωρίζαμε πως θα γυρίσει το παιχνίδι. Ήμασταν άστοχοι σε αρκετά ελεύθερα σουτ στην αρχή, στη συνέχεια τα βάλαμε και πήραμε τη διαφορά".

Για τον στόχο της ανόδου: " Φυσικά και νιώθουμε έτοιμοι, αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Αυτός ήταν ο τελικός. Και το επόμενο θα είναι δύσκολο (σ.σ. με την Ισλανδία) αλλά ο στόχος είναι να πάρουμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και μετά η πρώτη θέση".

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Χαλκίδας: " Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά εκεί που ήμασταν άστοχοι. Μας έδωσε ώθηση και με τη δική του ενέργεια γυρίσαμε το παιχνίδι".

Για την δική του εμφάνιση: " Ήταν μια ομαδική δουλειά. Όλα τα παιδιά βοήθησαν. Να υπενθυμίσω πως πολλά παιδιά ήταν άρρωστα, οπότε η νίκη ανήκει σε αυτούς, όχι σε μένα ή σε κάποιον άλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK