Η αντίδραση του Λίμα ήταν εξίσου συγκινητική με του Γιασικεβίτσιους

Ο Αουγκούστο Λίμα περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν είδε το video με την απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η αντίδραση του Λίμα ήταν εξίσου συγκινητική με του Γιασικεβίτσιους

Η μεγαλειώδης απάντηση που έδωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε ερώτηση που του έγινε για την απουσία του Αουγκούστο Λίμα από τον ημιτελικό του λιθουανικού πρωταθλήματος δεν έγινε μόνο viral, αλλά αποτέλεσε μάθημα ζωής.

Ο Λιθουανός κόουτς, μια από τις πιο ηγετικές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ της τελευταίας 20ετίας, ούτε που σκέφτηκε ν' αρνηθεί την άδεια στον Βραζιλιάνου προκειμένου να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του που γεννούσε.

Ο Σάρας εξήγησε, μ' έναν μοναδικό και άκρως πειστικό τρόπο, πως τίποτα δεν συγκρίνεται στη ζωή μ' αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον ένα παιχνίδι μπάσκετ, και έψεξε τον ρεπόρτερ που έθεσε το ζήτημα.

Η κίνησή του αυτή έκανε τη σύζυγο του Λίμα να κλάψει από συγκίνηση και τον ίδιο να δηλώσει πως " από τη στιγμή που προστάτευσε την οικογένειά μου, θα προστατεύσω κι εγώ τη δική του". " Ήμουν ράκος μετά από τέσσερις τρελές ημέρες χωρίς ύπνο, αλλά μετά απ' αυτό είχα ένα έξτρα κίνητρο. Ήταν απίστευτο", συμπλήρωσε ο Λίμα.

Να πώς ένας προπονητής μπορεί να κερδίσει τους παίκτες του. Να πώς ένας προπονητής μπορεί να κάνει τους παίκτες του να παίζουν γι' αυτόν. Να πώς ένας μεγάλος προπονητής έχει πλέον γεννηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK