Παρελθόν από τη Ζαλγκίρις ο Ζούρος

Άδοξα τελείωσε και η δεύτερη θητεία του Ηλία Ζούρου στην Ζαλγκίρις, καθώς τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η -απρόσμενη- αποχώρηση του Έλληνα κόουτς από την τεχνική ηγεσία.

Παρελθόν από τη Ζαλγκίρις ο Ζούρος

Το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του Κάουνας τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα προκάλεσαν προβληματισμό και μετά την ήττα της Κυριακής από τη Σιαουλιάι αποφασίστηκε να διακοπεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Παούλιους Μοτεγιούνας τόνισε πως ο Έλληνας προπονητής δεν είχε πίστη στους παίκτες και τη στρατηγική του συλλόγου, ενώ παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα είχε αρχίσει να χάνει τους φιλάθλους της και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που είχε στο γήπεδο εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Ηλίας Ζούρος κάθισε στον πάγκο της ομάδας αλλά ούτε κι αυτή, όπως και η πρώτη θητεία του, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πλέον χρέη νέου προπονητή στην Ζαλγκίρις ανέλαβε ο παλαίμαχος σπουδαίος Λιθουανός φόργουορντ Σαούλιος Στομπέργκας.

Παρελθόν από τη Ζαλγκίρις ο Ζούρος

Ο Μοτεγιούνας χαρακτήρισε ελπιδοφόρο το νέο προπονητή, τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι η πίστη που έχει στους παίκτες. Το ντεμπούτο του νέου κόουτς θα πραγματοποιηθεί στην κρίσιμη αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Στρασμπούρ για την Ευρωλίγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK