Ιβάνοβιτς: "Ικανοποιημένος". Πρίφτης: "Δεν μένουμε εδώ"

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Αρη, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του.

Ιβάνοβιτς: "Ικανοποιημένος". Πρίφτης: "Δεν μένουμε εδώ"

Αναλυτικά τόνισε : "Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Για τον απλό λόγο ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και παίζει καλά. Είναι πολύ σωστά δομημένος, καθοδηγείται πολύ σωστά κι έχει ξεκάθαρες ιδέες. Αλλά επίσης πιστεύω ότι κι εμείς κάναμε πιο περίπλοκο το παιχνίδι με το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και τις πολλές μπάλες που χάσαμε. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στα δεδομένα μας. Σήμερα είχαμε θέμα στη θέση του πλέι μέικερ, ανταποκριθήκαμε σωστά και είμαι ικανοποιημένος γιατί νικήσαμε μία καλή ομάδα. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ τον Άρη".

Σε ερώτηση σχετικά με το βαθμό συγκέντρωσης των παικτών του λόγω των δύσκολων αγώνων που απάντησε πως : "Όχι δεν είχαμε θέμα συγκέντρωσης. Είχαμε δυσκολίες στη θέση ‘’1’’ λόγω των απωλειών, δεν είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης αν και κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση".

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε από την πλευρά του: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πιστεύω ότι κάναμε ένα αξιόλογο παιχνίδι. Ειδικά αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ταυτόχρονα είχαμε ομαδικότητα στην επίθεση. Εκμεταλλευτήκαμε τη συγκυρία της απουσίας του Διαμαντίδη. Μπορούμε να πιέσουμε στο ανοιχτό γήπεδο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καλές συνθήκες. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι ουσίας είναι με τα Τρίκαλα, τα συγκεκριμένα ματς είναι περισσότερο για συλλογή εμπειριών και βελτίωσης της ομάδας σου και αυτών που κάνεις στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK