Μαρκόπουλος: "Μας βοήθησε η άμυνα". Παπαθεοδώρου: "Οταν έχεις 23 λάθη δεν έχεις τύχη"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος "έμεινε" στην καλή αμυντική παρουσία του ΠΑΟΚ σχετικά με την νίκη απέναντι στην Κηφισιά. Στα αμυντικά λάθη των παικτών του στάθηκε ο προπονητής της Κηφισίας, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μαρκόπουλος: "Μας βοήθησε η άμυνα". Παπαθεοδώρου: "Οταν έχεις 23 λάθη δεν έχεις τύχη"

Στην καλή αμυντική παρουσία του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε ό.τι αφορά την νίκη επί της Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα είπε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά από ένα καλό παιχνίδι στην Ευρώπη, βγάλαμε ενέργεια και μέσα από την δυνατή άμυνα τελειώσαμε εύκολα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η άμυνα σε μεγάλα σημεία του αγώνα ήταν αυτή που έδωσε φτερά για την επίθεση. Μετά το 0-5 βρήκαμε ρυθμό. Εκεί βρήκαμε τρόπους και συνεργασίες για να πάρουμε διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν δυνατοί και στην επίθεση και στην άμυνα. Εχουμε έναν νέο παίκτη (σ.σ. Μπρέμερ) που ήρθε στη θέση ενός άλλου (σ.σ. Χαραλαμπίδη) και αυτό έχει αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Μπρέμερ κρατάει περισσότερο την μπάλα, ενώ ο Χαραλαμπίδης βοηθούσε ιδιαίτερα στο εκτελεστικό κομμάτι. Γι' αυτό θα πρέπει να βρούμε λύσεις και στην επίθεση και στην άμυνα".

Για το ότι στο τέλος μειώθηκε η διαφορά: "Είναι αυτό που είπε και ο Μπρέμερ. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας".

Για το ότι ο Μπρέμερ ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το πρώτο του ματς: "Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε έχοντας κάνει ουσιαστικά μία προπόνηση".

Μπρέμερ: "Όλα τα παιδιά με βοηθούν να προσαρμοστώ"

Ο Τζέι Μπρέμερ τόνισε: "Το παιχνίδι πήγε καλά, μπήκαμε καλά από την αρχή. Θέλαμε να δώσουμε στον αντίπαλο να καταλάβει πως δεν θα είχε δυνατότητα να πάρει την νίκη και αυτό το καταφέραμε. Ετυχε να μπουν τα καλάθια όταν μπήκα εγώ στο ματς. Κατά τα άλλα το στυλ παιχνιδιού ήταν το ίδιο. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλή άμυνα. Πήραμε διαφορά, χάσαμε μετά την συγκέντρωσή μας και αυτό πρέπει να διορθωθεί . Η συγκέντρωση πρέπει να κρατά 40 λεπτά. Το 90% του μπάσκετ είναι στο μυαλό... Ολα τα παιδιά έχουν διάθεση να με βοηθήσουν για να νιώσω καλά και να εγκλιματιστώ".

Παπαθεοδώρου: "Οταν κάνεις 23 λάθη κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στα πολλά λάθη (23) της ομάδας του.

Συγκεκριμένα είπε:

"Μπράβο στον ΠΑΟΚ για την επιτυχία να προκριθεί στο Eurocup. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ έχει συνέπεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου και παίζει καλά αμυντικά. Θέλαμε να κόψουμε την δημιουργία του ΠΑΟΚ κοντά στο καλάθι. Στη μέση του δευτέρου δεκαλέπτου χάσαμε τον ρυθμό. Ολα κρίθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο και νομίζω ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα σερί 13-0. Επαιξαν σημαντικό ρόλο τα πολλά λάθη που κάναμε και τα οποία ήταν αβίαστα. Οταν έχεις 23 λάθη απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν έχεις τύχη. Ανεβάσαμε ψηλά την άμυνά μας αλλά ήταν δύσκολα για εμάς μετά. Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε με κάποια τρίποντα".

Ο Πέτρος Μελισαράτος είπε: "Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την διαφορά, έβαλε κάποια εύκολα καλάθια με αποτέλεσμα εμείς να βγούμε από το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK