Τρίκαλα - ΑΕΚ 87-83

Την πιο σημαντική εφετινή νίκη τους πανηγύρισαν τα Τρίκαλα που επιβλήθηκαν με 87-83 της ΑΕΚ εντός έδρας. Με καθυστέρηση 25 λεπτών άρχισε το παιχνίδι λόγω επεισοδίων και ρίψης χημικών από την αστυνομία.

Τρίκαλα - ΑΕΚ 87-83

Η εξέλιξη

Αυτή τη φορά ο επιθετικός οίστρος του Ινγκλις δεν έφτασε για την ΑΕΚ. Ο άσος της Ενωσης συνδέθηκε από νωρίς με το καλάθι των Τρικάλων και ήταν ο κύριος παράγοντας που η Ενωση απέκτησε διαφορά 11 πόντων (19-30). Στη συνέχεια όμως τα Τρίκαλα κατάφεραν να παίξουν καλύτερη άμυνα και έκανε το παιχνίδι ντέρμπι που εν τέλει κρίθηκε στο τέλος.

Με το σκορ στο 78-80, ο Ντελινινκάιτις έχασε σίγουρο λέι απ και από εκεί και πέρα μίλησε ο Ινγκραμ. Με τρίποντο του Αμερικανού, τα Τρίκαλα πέρασαν μπροστά με 81-80 ενώ δύο ζευγάρια βολών από τον ίδιο υπέγραψαν τη νίκη των Θεσσαλών που διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά τις ειδικές καταστάσεις του τέλους.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Μία ομάδα μόνος του ο Ινγκραμ στο τέλος με 14 πόντους, τους 7 στα τελετυταία δύο λεπτά.

2. Εκπληκτικός αλλά πολύ μόνος ο Ινγκλις που τελείωσε το ματς με 33 πόντους και 11 ριμπάουντ.

3. Ο Κάντζι κράτησε όρθια τα Τρίκαλα στα δύσκολα και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

4. Πολύ σημαντικοί για τους γηπεδούχους οι πόντοι (13 στο σύνολο) του Νικολόπουλου.

5. Ο Σάκοτα μόχθησε για την ΑΕΚ με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το φύλλο αγώνα

Νίκη ψυχολογίας για τα Τρίκαλα κόντρα σε μία ομάδα με σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ. Αυτή τη φορά οι ξένοι των Θεσσαλών δούλεψαν σε υψηλές στροφές και ηγήθηκαν της προσπάθειας που υποστηρίχθηκε πολύ και από τον κόσμο. Η ΑΕΚ προδόθηκε από την άμυνά της και δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί τον οίστρο του Ινγκλις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK