Απόλλων Πάτρας - Πανιώνιος 81-89

Με εμφάνιση ανάλογη του ρόστερ που διαθέτει, ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα, 89-81 τον Απόλλωνα, και διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στα έξι ματς, παραμένοντας δεύτερος στη βαθμολογία.

Απόλλων Πάτρας - Πανιώνιος 81-89

Η εξέλιξη

Ο Απόλλων πήρε σκορ από τους ξένους του, τους Μπολντς και Χιλ κατά βάση, και προηγήθηκε 13-9 και 16-12, ωστόσο ο Πανιώνιος με πολύ πιο βαθύ ρόστερ δεν άργησε να επιβάλει το δικό του τέμπο. Πότε ο ΜακΚόλουμ και ο Μπατής, πότε ο Κάρτερ και ο Λάνγκφορντ, πότε ο Σαλούστρος έδιναν λύσεις και μετά το 30-26 της πατρινής ομάδας, η κατάσταση στο παρκέ άλλαξε άρδην.

Μάλιστα οι "κυανέρυθροι" έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +7 (50-43), προτού ξεφύγουν με διψήφιες διαφορές (61-46, 65-51, 76-59) στην τρίτη περίοδο και εξασφαλίσουν εν πολλοίς το διπλό από τις αρχές της τέταρτης. Οι Πατρινοί έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά έχοντας βρεθεί στο -17 (61-78, 65-82) δεν είχαν το χρόνο να επανέλθουν στη διεκδίκηση της νίκης.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος άργησε αλλά βρίσκει το ρόλο του στην πεντάδα του Πανιωνίου. Ήταν η καλύτερη εφετινή εμφάνισή του.

2. Ο Έρικ ΜακΚόλουμ γιατί κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, ιδίως σ' ένα γήπεδο που ξέρει καλά.

3. Μάριος Μπατής και Χρήστος Σαλούστρος, διότι μια καλή ομάδα χρειάζεται και καλούς Έλληνες.

4. Ο ΝτεΜάριους Μπολντς, η καλαθομηχανή του Απόλλωνα.

5. Ο Τζέρεμι Ουίλσον, ο οποίος έγινε... Ντάνιελ για ένα ματς.

Το φύλλο αγώνα

Ο Απόλλων έχει ποιοτικούς Αμερικανούς, αλλά μέχρι εκεί. Χωρίς άλλες επιλογές στο ρόστερ ήταν εύκολο για τον πληρέστερο Πανιώνιο να επιβάλει τα δικά του θέλω στο παιχνίδι και παίρνοντας πράγματα από περισσότερους παίκτες να φτάσει σε μια νίκη που το +8 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά του με τους Πατρινούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK