Ιβάνοβιτς: "Εγώ ξέρω μόνο να κερδίζω στο γήπεδο"

Στο περιθώριο του νικηφόρου αγώνα με τον Πανελευσινιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την κατακύρωση του προημιτελικού κυπέλλου στον Ολυμπιακό.

Ιβάνοβιτς: "Εγώ ξέρω μόνο να κερδίζω στο γήπεδο"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρκέστηκε να πει ότι "Εγώ ξέρω μόνο να κερδίζω στο γήπεδο".

Κατά τ' άλλα είπε: " Ήταν ένα παιχνίδι που δεν αρχίσαμε καλά. Ξέραμε ότι η ομάδα που είχαμε απέναντί μας ξέρει από μπάσκετ κι έπαιξε πολύ καλά, κάνοντας σωστές επιλογές. Είχαμε πρόβλημα τα πρώτα 15-20 λεπτά απέναντι στην άμυνα που είχαν ετοιμάσει. Χρειαζόμασταν να παίξουμε επιθετικά από την αρχή και να τρέξουμε. Στο τέλος τα καταφέραμε, αλλά όχι στο επίπεδο που θα ήθελα. Δεν τρέχουμε και δεν πιέζουμε στο επίπεδο που θα ήθελα. Είμαι ικανοποιημένος από τους Παπαγιάννη, Διαμαντάκο, Λούντζη και Κόνιαρη που δουλεύουν και υπάρχει ένα ροτέισον από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ακόμη έχουν πολύ δρόμο. Δεν υπάρχει κόπωση, ποιος μίλησε για κόπωση...".

Ο Τζίμης Κουστένης σχολίασε από την πλευρά του: " Είχαμε συγκέντρωση για 17-18 λεπτά. Είχαμε πει ότι αυτό πρέπει να γίνει για 40 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός μας σεβάστηκε κι έπαιξε δυνατά, όπως πρέπει. Έτσι ξέφυγε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός είχε 26 ασίστ κι εμείς 9. Πήγαμε σε ατομικές προσπάθειες και βεβιασμένα σουτ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κάνει αιφνιδιασμούς. Από αυτό το παιχνίδι δεν περιμέναμε πολλά. Αυτό που απομένει από εμάς είναι να έρθουν όλα τα παιδιά που λείπουν και να μπούμε στη διαδικασία πριν τη διακοπή και να είμαστε πλήρεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και καλή χρονιά σε όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK