Κηφισιά-Κολοσσός 77-69

Tη δεύτερη εντός έδρας νίκη της πέτυχε το Σάββατο η Κηφισιά που επικράτησε με 77-69 του Κολοσσού στο Ζηρίνειο.

Κηφισιά-Κολοσσός 77-69

Ετσι νίκησε:

Οι γηπεδούχοι άρχισαν καλύτερα το ματς όπως οι Ρόδιοι κατάφεραν να σοκάρουν τους αντιπάλους τους μ' ένα σερί 14-0 από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και μετά. Το 21-17 έγινε 21-31 με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να βάζει τη σφραγίδα του.

Με υπομονή η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κατάφερε όμως να γυρίσει το ματς. Με τρίποντο του Γκίκα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η Κηφισιά πέρασε εκ νέου μπροστά με 42-41 ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν οι Λόουρι και Χογκ που κράτησαν το προβάδισμα για την ομάδα τους. Στο τέλος τη διαφορά έκαναν τα επιθετικά ριμπάουντ της Κηφισιάς και η απόδοση του Κασελάκη στοιχεία που βοήθησαν την Κηφισιά να έχει πάντα τον έλεγχο (59-55, 64-55, 74-67).

Ο άνθρωπος του αγώνα:

Εξαιρετικός ο Λεωνίδας Κασελάκης, κυρίως προς το τέλος όταν το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά. Ο Ελληνας ψηλός τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Το φύλλο αγώνα:

Ο επιθετικός πλουραλισμός της Κηφισιάς (πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων) έκανε τη διαφορά κόντρα στον αξιόμαχο Κολοσσό. Οι Ρόδιοι πάλεψαν αλλά χάνοντας κατά κράτος τη μάχη των επιθετικών ριμπάουντ (7 λιγότερα) καταδικάστηκαν σε ήττα. Οι επτά παραπάνω κατοχές μέτρησαν πολυ.

Το στατιστικό:

Κηφισιά-Κολοσσός 77-69

News 24/7

24MEDIA NETWORK