Μαρκόπουλος: "Η ομάδα θα βρει τα πατήματά της". Λιόγας: "Πολλά τα προβλήματα"

Πεπεισμένος ότι ο πιο φρέσκος ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος στο μέλλον εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού.

Μαρκόπουλος: "Η ομάδα θα βρει τα πατήματά της". Λιόγας: "Πολλά τα προβλήματα"

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" τόνισε: " Ήταν περίεργο παιχνίδι. Δεν ξέραμε τα προβλήματα του Ηλυσιακού ενώ και εμείς είχαμε προβλήματα. Μετά από σερί ήττες δεν είχαμε καλή ψυχολογία, ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που ελέγχει τον ρυθμό ειδικά στα εκτός έδρας ματς και έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Είχαμε τα προβλήματα του Τσόχλα και του Κόνιαρη και υπήρχε και ο τραυματισμός του Κούπερ. Τελικά τον χρησιμοποιήσαμε αφού δόθηκε το ok από τους γιατρούς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήταν θέμα χρόνου ν' ανοίξει η διαφορά. Πρέπει να δουλέψουμε σε αδύνατα σημεία που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Όταν έχεις συνεχόμενα ματς δεν μπορείς κάποια πράγματα να τα βελτιώσεις. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που πρέπει να δουλέψουν. Τώρα θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πολύ καλύτερα και ελπίζουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα πλέι οφ.

Οι νέοι μπαίνουν σε ένα ματς Α1 και αυτό είναι θετικό. Το θέμα είναι το τι θα κάνουν σε ένα ματς που καίει και παίζεται στον πόντο. Το αν παίζουν, εξαρτάται από τo κάθε παιχνίδι.

Ο Χαραλαμπίδης θα βρει τα πατήματά του, όπως και όλη η ομάδα. Είναι και θέμα το πόσες ευκαιρίες του δίνουμε για να σκοράρει και είναι μια σίγουρη λύση για την ομάδα μας

Όλη την εβδομάδα χρησιμοποιήσαμε τον Πέιν ως πλέι μέικερ. Οταν έχεις την μπάλα στα χέρια σου έχεις περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις πιο πολλά πράγματα".

Ο Δημήτρης Λιόγας στάθηκε στις απουσίες που προέκυψαν: " Θεωρώ πως ο Ηλυσιακός δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο λόγω των προβλημάτων. Είχαμε το πρόβλημα με τον Καυκή, δεν ήρθε ο Στέφενς και οι τρεις Αμερικανοί δεν έκαναν προπόνηση λόγω ίωσης.

Μόλις ο ΠΑΟΚ έχτισε μια διαφορά, πήραμε μια απόφαση να παίξουμε με τα νέα παιδιά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω στο εξής θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική εικόνα. Ο Ηλυσιακός δεν μπορεί να χάσει κάποιο από τα βασικά στελέχη, θα είναι πολύ δύσκολα μετά και θεωρώ πως εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση

Ο Στέφενς έχει μια γαστρεντερίτιδα. Τον περιμέναμε, αλλά ο γιατρός δεν έδωσε το ok και έμεινε στην Αθήνα. Επίσης το παιδί του Καυκή είχε 40 πυρετό, έκανε εισαγωγή και ο Καυκής υποχρεώθηκε να φύγει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK