Μπαρτζώκας: "Έχετε καμία σχέση με το μπάσκετ;". Παπαθεοδώρου: "Μας έμεινε η πίκρα"

Εκνευρισμένος αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Κηφισιά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αντέδρασε μετά από ερώτηση που του έγινε για τη διαιτησία. Δείτε το video (08:33).

Μπαρτζώκας: "Έχετε καμία σχέση με το μπάσκετ;". Παπαθεοδώρου: "Μας έμεινε η πίκρα"

Αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν απάντησε, ο δημοσιογράφος όμως επέμεινε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του Έλληνα προπονητή: " Έχετε καμιά σχέση με το μπάσκετ; Τι είστε; Αναλυτής; Η ερώτηση που κάνετε είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τι περιμένετε να πω εγώ ότι είχε ο Ολυμπιακός σφυρίγματα εις βάρος της Κηφισιάς; Εσείς κρίνετε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από αυτό; Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε στο σάιτ σας, ό,τι κριτική θέλετε. Αυτή η ερώτηση που κάνετε είναι άνω ποταμών, δεν έχω ξανακούσει ποτέ τόσα χρόνια τέτοιου είδους ερώτηση. Τη γνώμη σας μπορείτε να τη γράψετε όπως θέλετε. Εδώ άλλωστε ο καθένας γράφει ό,τι θέλει σε αυτή τη χώρα που ζούμε".

Προηγουμένως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε πει: " Συγχαρητήρια στη Νέα Κηφισιά, η οποία ήρθε με μεγάλη διάθεση. Μας ανάγκασε μάλιστα να χρησιμοποιήσουμε 32 λεπτά τον Σπανούλη, το ίδιο τον Μάντζαρη, 27 τον Σλούκα και πάει λέγοντας. Κάθε σκέψη να μοιράσουμε τον χρόνο πήγε στο βρόντο. Ήρθαν και τα προβλήματα των Σίμονς και Λοτζέσκι, τα οποία μαζί με αυτά των Κατσίβελη - Πετγουέι και το γεγονός ότι ο Κόλινς έφεραν μεγάλη επιβάρυνση, την οποία θα δούμε πως θα την αντιμετωπίσουμε.

Η νίκη είναι αυτή που μένει, αφού μετά από λίγο καιρό κανείς δεν θα θυμάται τι έχει γίνει. Χρειάστηκε να παλέψουμε για να νικήσουμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τον τρόπο που έπαιξε".

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε από την πλευρά του: " Πέρυσι μετά το κύπελλο βάλαμε στόχο να μην παίξουμε μόνο μία φορά με Ολυμπιακό και καταφέραμε να είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα με μεγάλες ομάδες. Εκτιμώντας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την ίδια ενέργεια 48 ώρες μετά από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε κάποιες αδυναμίες του. Εκμεταλλευτήκαμε απόλυτα την έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας, αλλά λίγο η κούραση, λίγο κάποιες άτυχες στιγμές , λίγο η κλάση του Ολυμπιακού, μας έφερε πίκρα. Τουλάχιστον καταφέραμε να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις. Το Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι εκεί εστιάζουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK