Πανελευσινιακός - ΚΑΟΔ 73-67

Ο Πανελευσινιακός δεν... θαμπώθηκε από το θρίαμβο του ΚΑΟΔ επί του Ολυμπιακού, καθώς τον νίκησε 73-67 στο κλειστό της Γούβας και πήρε σημαντική ανάσα.

Πανελευσινιακός - ΚΑΟΔ 73-67

Η εξέλιξη:

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο Πανελευσινιακός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και με εξαίρεση κάποια διαστήματα της δεύτερης περιόδου δεν δυσκολεύτηκε να διατηρηθεί σε θέση οδηγού.

Η διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν έπεσε κάτω από τους 6 πόντους, αντίθετα έπιασε τη μέγιστη τιμή της δύο λεπτά πριν από το φινάλε (στο +13 οι γηπεδούχοι) και η σεμνή τελετή έλαβε πρόωρα τέλος.

Η καλύτερη πεντάδα:

1. Ο Μανώλης Παπαμακάριος δεν το βάζει κάτω παρά τα 33 του χρόνια. Έβαλε 15 πόντους και μοίρασε τέσσερις ασίστ, χαρίζοντας πολύτιμη βοήθεια στον Πανελευσινιακό.

2. Ο Μοχαμάντ Φαγέ δεν είχε αντίπαλο στη ρακέτα, καθώς σημείωσε 15 πόντους (6/7 δίποντα) και μάζεψε επτά ριμπάουντ.

3. Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα για την ιστορική νίκη επί του Ολυμπιακού, ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Οι 20 πόντοι και τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας του, όμως, δεν έφταναν για να χαρίσουν τη νίκη στον ΚΑΟΔ.

4. Ο Ρομπ Τζόουνς για την πολυεπίπεδη προσφορά του. Σημείωσε 14 πόντους, μάζεψε πέντε ριμπάουντ και είχε δύο κλεψίματα.

5. Ο Νίκολα Μάρκοβιτς. Ήταν πολύτιμος στους "αιθέρες", μοίρασε, "έκλεψε" και έδωσε σκορ στον ΚΑΟΔ.

Φύλλο αγώνα:

Ο Πανελευσινιακός δεν είχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας έξω από τη γραμμή των 6,75, υστέρησε σε ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και τάπες, όμως, εκμεταλλεύθηκε την τεράστια αστοχία του ΚΑΟΔ από τη γραμμή των βολών και τον επιθετικό πλουραλισμό για να πάρει μία σπουδαία νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK