Πανιώνιος - Απόλλων Πάτρας 68-71

O Aπόλλων απέδειξε ότι διαθέτει μέταλλο και ποιότητα νικώντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 71-68. Ηταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Αχαιών.

Πανιώνιος - Απόλλων Πάτρας 68-71

Η εξέλιξη

Η επικράτηση του Απόλλωνα, όπως άλλωστε μαρτυρά και το τελικό σκορ, ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ο Πανιώνιος, με τον Κόουλμαν να κάνει όργια στο παρκέ, κατάφερε να προηγηθεί με 37-32 και 39-34 και να δείξει ότι μπορεί να φτάσει στην επιτυχία. Εν συνεχεία όμως οι Πατρινοί δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω. Βελτίωσαν αισθητά την άμυνά τους και με το πλουραλισμό που τους χαρακτήρισε στο σκοράρισμα πήραν κεφάλι στο σκορ (48-53, 50-57) και μπήκαν με πλεονέκτημα στην τελική ευθεία. Παρά το γεγονός ότι επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν (ο Σκορδίλης αστόχησε σε άλεϊ ουπ με το σκορ στο 64-66 στα 17 δευτερόλεπτα) οι παίκτες του Βετούλα κράτησαν εν τέλει την ψυχραιμία τους και με τις βολές του κάπτεν Αργυρόπουλου καθάρισαν το ματς.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Πλήρης εμφάνιση από τον Σκορδίλη με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

2. Εδωσε στο τέλος τις λύσεις ο Αργυρόπουλος με τέσσερις χρυσές βολές.

3. Οτι μπορούσε έκανε για τον Πανιώνιο ο Κόουλμαν με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ.

4. Σημείο αναφοράς για τον Απόλλωνα ο Ελ Αμιν με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

5. Οι 17 πόντοι και οι 7 ασίστ καταδεικνύουν την ποιότητα του Βεργίνη.

Το φύλλο αγώνα

Σκληρή ομάδα ο Απόλλων, παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο Βετούλας για δεύτερη συνεχή σεζόν έχει εντοπίσει ξένους που παίρνουν το σύνολο στις πλάτες τους και το οδηγούν εκ του ασφαλούς. Στα αξιοσημείωτα και η μεγάλη προσφορά του Σκορδίλη που παίρνοντας χρόνο, βγάζει στο γήπεδο ποιότητα. Ο Πανιώνιος θα έχει συνεχώς σκαναμπενάβασματα καθώς πρόκειται για ομάδα που χτίστηκε την ύστατη ώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK