ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός 84-49

Ξεκουράστηκε και... περπάτησε. Ο ΠΑΟΚ διέσυρε τον Ηλυσιακό με 84-49 δείχνοντας το καλό του πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι του 2014.

ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός 84-49

Η εξέλιξη

Τίποτε δεν προδίκαζε το εύκολο της επικράτησης του ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι με όπλο τον αργό ρυθμό και την καλή άμυνα προηγήθηκαν 17-15 στο 8.30', ενώ ο ΠΑΟΚ δεν ξέφυγε περισσότερο από 33-29 στου 16'. Ο Πέιν βρήκε λύσεις κι έστειλε την διαφορά στο 40-32 του ημιχρόνου και αναμενόταν μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Λάθος. Η ομάδα των Ιλισίων ξέχασε να βγει στο δεύτερο ημίχρονο και με το 23-7 της τρίτης περιόδου το παιχνίδι τελείωσε. Ο Ηλυσιακός σημείωσε 17 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, ακριβώς όσους είχε πετύχει στην 1η περίοδο.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Ντι Τζέι Κούπερ, διότι μετά από καιρό θα είχαμε το πρώτο τριπλ νταμπλ στην Α1, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος τον άφησε μόλις 23 λεπτά στο παρκέ.

2. Ο Λιάπης, που δείχνει ότι σύντομα θα διαδραματίσει ρόλο στην Α1.

3. Ο Ηλυσιακός ο οποίος ναι μεν ήταν πολύ κακός, αλλά τουλάχιστον έδωσε πολλά λεπτά συμμετοχής στους νέους.

4. Ο Πέιν, γιατί αν μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, θα είναι από τους καλύτερους στην Α1.

5. Ο Τσαϊρέλης, που σταθερά σκοράρει σε διψήφια νούμερα.

Το φύλλο αγώνα

Ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη από λίγη ξεκούραση, δηλαδή έναν αγώνα την εβδομάδα, και το έδειξε πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Ηλυσιακό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τα προβλήματά τους όμως δεν δικαιολογούνται για την κατάρρευση του δευτέρου ημιχρόνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK