Πεδουλάκης: "Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη". Γιαπλές: "Πετύχαμε κάποιους στόχους"

Παρά την εύκολη νίκη επί του Ρεθύμνου ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον Παναθηναϊκό.

Πεδουλάκης: "Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη". Γιαπλές: "Πετύχαμε κάποιους στόχους"

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" σχολίασε: " Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε καλή περιστροφή της μπάλας, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, ανεξάρτητα από το αν δεν μπήκαν, και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Μετά το 9ο λεπτό χαλάρωσε η άμυνα μας και δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε το κομμάτι της άμυνας, διαβάσαμε καλύτερα τις παγίδες και κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Είχαμε πολλή ενέργεια, αλλά το κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα λάθη".

Ο Θανάσης Γιαπλές ανέφερε από την πλευρά του: " Το παιχνίδι ήταν για μας χωρίς σκοπιμότητα. Θέλαμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε σε κάποια κομμάτια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βάλαμε κάποιους στόχους ανά δεκάλεπτο τους οποίους και πετύχαμε. Το άλλο κομμάτι του παιχνιδιού έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείς να αφήσεις κανένα παίκτη του Παναθηναϊκού σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Προσπαθήσαμε και πιστεύω ότι για 25 λεπτά είχαμε ενέργεια.

Μας έλειπε ο καινούριος παίκτης που έρχεται τη Δευτέρα και βέβαια ο Καλαμπόκης που προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε λόγω ενός προβλήματος που έχει, γιατί για εμάς το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι τελικός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK