Σφαιρόπουλος: "Διαβάσαμε την άμυνα του Απόλλωνα". Βετούλας: "Χρειαζόμαστε ενίσχυση"

Η σωστή αντίδραση στην πιεστική άμυνα του Απόλλωνα ήταν το κλειδί της νίκης στην Πάτρα, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: "Διαβάσαμε την άμυνα του Απόλλωνα". Βετούλας: "Χρειαζόμαστε ενίσχυση"

Ο προπονητής του Πανιωνίου υποστήριξε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την προσπάθεια. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Είναι αθλητική ομάδα ο Απόλλων και έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Προσπαθήσαμε αμυντικά να περιορίσουμε κυρίως τον Μπολντς, και τους οργανωτές. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε. Ο Απόλλων χρησιμοποιεί αυτό το πρέσινγκ. Στην αρχή είχαμε προβλήματα, σιγά-σιγά προσαρμοστήκαμε και πήραμε μια καλή διαφορά, διαβάζοντας την άμυνα του Απόλλωνα. Στο τέλος χαλαρώσαμε, αλλά είχαμε την ψυχραιμία να κρατήσουμε τη μπάλα και να βάλουμε κάποιες βολές που μας έδωσαν τη νίκη".

Ο Νίκος Βετούλας δεν έμεινε ικανοποιημένος και μίλησε για μεταγραφές: " Εμείς ήμασταν καλοί μόνο στο πρώτο 10λεπτο, όταν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με πάθος για τη νίκη, διεκδικώντας κάθε μπαλιά. Στο τέλος του δευτέρου 10λέπτου ο Πανιώνιος πήρε μια διαφορά και την ανέβασε στις αρχές του τρίτου, όταν εμείς θα έπρεπε να πιέζαμε όπως μπήκαμε στο πρώτο. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι δεν είχαμε αντίδοτο στον Λάγκφορντ. Τα νέα παιδιά προσπάθησαν στο τέλος να καλύψουν τη διαφορά. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Έχουμε μπροστά μας, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και το έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK