Σκαραφίγκας: "Μπασκετικό θαύμα η νίκη μας". Μάρκοβιτς: "Ένα βήμα πίσω"

Η αυταπάρνηση των παικτών του έφερε τη νίκη επί του ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

Σκαραφίγκας: "Μπασκετικό θαύμα η νίκη μας". Μάρκοβιτς: "Ένα βήμα πίσω"

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού ανέφερε: " Ο ΚΑΟΔ είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, αλλά εμείς θέλαμε πολύ τη νίκη, αφού έχουμε δύσκολη συνέχεια. Είναι προφανές ότι το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι και αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες.

Υποσυνείδητα οι παίκτες του ΚΑΟΔ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν πιο ελεύθεροι. Για εμάς γινε ένα μπασκετικό θαύμα, όχι γιατί πήραμε τη νίκη, αλλά γιατί είχαμε να ξεπεράσουμε ένα σωρό προβλήματα.

Ο Μάντζαρης έπαιζε με ένα πόδι, ο Φαγιέ κανονικά θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ουσιαστικά αγωνίστηκε χωρίς να έχει κάνει προπόνηση. Επίσης ο Νίκου ήταν εκτός και ο Τέρνερ έκανε ένεση. Έτσι όπως πάει σιγά-σιγά θα αποκτήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες προβλήματα τραυματισμών".

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς: " Ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο τη νίκη από εμάς. Ήταν πιο δυνατοί, πάλεψαν και κυνήγησαν κάθε ριμπάουντ. Εμείς μονίμως βρισκόμασταν ένα βήμα πίσω. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ηττηθήκαμε φυσιολογικά. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ παρά το γεγονός ότι ήταν ελεύθερα και αυτό οφείλεται στην κακή εκτέλεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK