Τρίκαλα - Άρης 82-76 παρ.

Ο Γκρέιντζερ έστειλε με τρίποντο το παιχνίδι στην παράταση και τα Τρίκαλα, με καλύτερη ψυχολογία, επιβλήθηκαν 82-76 του εξίσου μαχητικού Άρη.

Τρίκαλα - Άρης 82-76 παρ.

Η εξέλιξη

Σ' έναν αγώνα με διακυμάνσεις και σασπένς μέχρι το φινάλε η... ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Τα Τρίκαλα έκαναν ονειρεμένο ξεκίνημα (20-10), παίρνοντας σκορ από τους καλούς Αμερικανούς, αλλά ο Άρης δεν πέταξε λευκή πετσέτα ούτε όταν βρέθηκε στο -15 (27-12). Έτρεξαν δικά τους σερί οι "κίτρινοι" και με το δίδυμο των Πελεκάνου - Μποχωρίδη να δίνει ουσιαστική βοήθεια μείωσαν προσπέρασαν 39-38.

Ο Βεζένκοφ ανέβασε την απόδοσή του για το 46-42 του Άρη, αλλά τα Τρίκαλα με τα σουτ του Πέτροβιτς και την δύναμη του Γιούιν στη ρακέτα έφτασαν ξανά στο +8 (64-56). Δεν προστάτευσαν όμως το προβάδισμά τους και μετά το 64-60 ο Πελεκάνος έφερε μπροστά τον Άρη (68-66) με τρίποντο στα 28''. Γιαννακίδης και Πέτροβιτς δεν ισοφάρισαν, το έκανε όμως με τρίποντο ο Γκρέιντζερ στα 8'' και αφού Σαρικόπουλος και Αθηναίου είχαν μαζί 1/4 βολές.

Ο Άρης είχε χάσει την ευκαιρία του, αφού με περισσότερη αυτοπεποίθηση πλέον η ομάδα του Φλεβαράκη έφτασε μέχρι το 75-69. Το 5-0 έδωσε ελπίδα στον Άρη, αλλά Αθηναίου και Μποχωρίδης αστόχησαν στα τρίποντα της ανατροπής και τα Τρίκαλα τέλειωσαν με τις εύστοχες βολές το ματς.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ ως πρώτος σκόρερ των Τρικάλων και εκείνος που έστειλε το ματς στην παράταση με τρίποντο. Καθοριστικός.

2. Ο Πατ Γιούιν γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα φέρνει πολύ στον... πατέρα του.

3. Ο Χρήστος Δεληγιάννης για τους πόντους του σε κρίσιμα σημεία.

4. Ο Μιχάλης Πελεκάνος για το μαχητικό πνεύμα που παρασέρνει και τους συμπαίκτες του.

5. Ο Ούρος Πέτροβιτς για το αξιόπιστο σουτ του.

Το φύλλο αγώνα

Τα Τρίκαλα χτίζουν την παραμονή τους στην έδρα τους. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι και μια νέα νίκη για την ομάδα του Φλεβαράκη, η οποία είναι καλοδουλεμένη, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με το θέαμα. Σε οριακά ματς η τύχη είναι με την ομάδα που την κυνηγά. Όχι ότι ο Άρης δεν την κυνήγησε, απλώς στην παράταση, απογοητευμένος πια, εγκατέλειψε τη μάχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK