Κολοσσός - Κόροιβος 82-75

Πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση, ο Κολοσσός έφτασε στην επικράτηση επί του Κοροίβου με 82-75, κάνοντας παράλληλα ένα ακόμη βήμα προς τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Κολοσσός - Κόροιβος 82-75

Η εξέλιξη

Ισορροπημένο ήταν το ματς στο "Βενετόκλειο" στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως με ένα επιμέρους 6-0 στα μισά της πρώτης περιόδου ο Κολοσσός πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση, χωρίς να αφήσει τον Κόροιβο να περάσει μπροστά στο σκορ μέχρι το φινάλε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 11 πόντους με το ημίχρονο να βρίσκει τον Κολοσσό να προηγείται με 37-28.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόροιβος έκλεισε την "ψαλίδα", έφτασε την διαφορά στο -2 (39-37) όμως και πάλι οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην τέταρτη περίοδο, με τον Κολοσσό να διατηρεί σταθερά το προβάδισμα και να παίρνει στο τέλος μια υπερπολύτιμη νίκη.

Η καλύτερη πεντάδα

1. O Ουότερς με τους 23 πόντους που πέτυχε, τα 3 ριμπάουντ και τις 3 ασίστ, ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα για τους νικητές.

2. Ο Σμιθ με τους πόντους που πέτυχε (14), αλλά και τα ριμπάουντ που κέρδισε (8) σε κρίσιμα χρονικά διαστήματα συνέδραμε σημαντικά στη νίκη του Κολοσσού.

3. Ό,τι μπορούσε έκανε ο Ντέιβις για τον Κόροιβο, αλλά πάλευε μόνους του. Τελείωσε το ματς με 16 πόντους (5 ριμπ.)

4. Βοήθησε και ο Βασίλιεβιτς με 10 πόντους και 5 ασίστ.

5. Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Χάγκινς για τον Κολοσσό που τελείωσε το ματς με 11 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το φύλλο αγώνα

Μετά την νίκη κόντρα στον ΚΑΟΔ, ο Κολοσσός επικράτησε και του Κοροίβου, δείχνοντας πως μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο TOP-8 που θα τον βάλει στα πλέι-οφ. Ο Ουότερς ήταν καθοριστικός για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν σε αρκετά καλή μέρα, έχοντας ακόμη 3 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Κόροιβος πάλεψε, όμως αυτό δεν έφτανε για να φύγει από το διπλό. Η ομάδα έχει να δώσει σκληρό αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK