Σάκοτα: "Τώρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός". Χουγκάζ: "Είμαι τρελός, χρειάζονται κι άλλοι"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη χαρακτηρίζοντας σημαντική τη νίκη επί του Πανιωνίου πριν από τη δυάδα των αγώνων με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Σάκοτα: "Τώρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός". Χουγκάζ: "Είμαι τρελός, χρειάζονται κι άλλοι"

Ο κόουτς της ΑΕΚ υποστήριξε: " Προετοιμαζόμασταν δυο εβδομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς και ο Πανιώνιος έπαιξε καλύτερα απ' όσο περίμενα. Για εμάς εννοείται πως ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε βαθμολογικά, επειδή έρχονται δυο ματς, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και δεν είμαστε το φαβορί.Δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία του Πανιωνίου, εμείς ήμασταν πιο πλήρεις και το φαβορί. To πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα".

Ο Κρις Χουγκάζ, αφού αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης: " Δεν θέλω να μείνω σε δικαιολογίες, γιατί οι παίκτες έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα λείπουν άτομα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι εδώ, επειδή πονάω αυτήν την ομάδα. Και την πονάω στα δύσκολα. Ήμουν εδώ και στα εύκολα. Όταν είχε ρόστερ, μπάτζετ, τα πάντα. Τότε έλειπαν πολλοί άλλοι. Τώρα στα δύσκολα, χρειάζονται όλοι. Μπορεί να με λένε τρελό. Ναι, είμαι τρελός, αλλά πρέπει να έλθουν και άλλοι τρελοί για να βγει η ομάδα από τη θέση που είναι τώρα. Για τρεις δεκαετίες βλέπω τον Πανιώνιο. Τον παρακολουθώ από όταν ανέβηκε από τη Β' Εθνική. Έχω δει τα πάντα. Είμαστε στην πιο δύσκολη καμπή. Αυτή είναι η ώρα για να κάνουν όλοι οι Πανιώνιοι τα πάντα για να βγούμε από αυτή τη θέση. Η ομάδα μπορεί. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά. Θα πάρουμε τα ματς, με κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK