AEK - Κόροιβος 70-49

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΚ, η οποία χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επικράτησε του Κοροίβου με 70-49 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

AEK - Κόροιβος 70-49
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι κρίθηκε

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε με του Κοροίβου και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη Basket League. Το ματς ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με την ομάδα της Αμαλιάδας να παίζει καλή άμυνα και να κρατάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, η ΑΕΚ κυρίως με τον Μαυροκεφαλίδη και τον Μπράουν, βρήκε τρίποντα και έφτασε σε double score (22-11).

Στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Δημήτρης Μαυροειδής και έδωσε σκορ στους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 44-28. Η δουλειά είχε γίνει για την ομάδα του Ζντοβτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε κάπως την ταχύτητά της, όμως δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση στον Κόροιβο να πλησιάσει.

Το τρίτο δεκάλεπτο την βρήκε μπροστά με 60-35 κι έτσι η τελευταία περίοδος απέκτησε... διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Κόροιβος έχοντας αντιληφθεί ότι η ήττα δεν μπορεί να αποφευχθεί δεν πίεσε ιδιαίτερα και η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια εύκολη όπως αποδείχθηκε νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 44-28, 60-35, 70-49

ΑΕΚ: Χέρστον 7 (1), Μαυροκεφαλίδης 5 (1), Μπράουν 8 (2), Καλαμπόκης 8, Μαυροειδής 16, Παπαντωνίου 2, Σάκοτα 11 (3), Μιλόσεβιτς 9 (2), Κάρτερ, Σαρικόπουλος, Κατσίβελης, Κρίστμας

Κόροιβος: Χριστοδούλου 6, Χαριτόπουλος 4, Τρότερ 4, Βασιλόπουλος, Χάρις, Τσάπιν 4, Συνετός, Πουλιανίτης 9 (1), Χάρντινγκ 9 (1), Γεωργάκης 6, Σλαφτσάκης 2, Μπατής

Ο άνθρωπος του αγώνα

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ηγήθηκε της "κιτρινόμαυρης" επίθεσης, τελειώνοντας το ματς με πόντους.

Το φύλλο του αγώνα

Βίοι αντίθετοι για ΑΕΚ και Κόροιβο. Η πρώτη έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη Basket League, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Αμαλιάδας συμπλήρωσε έξι σερί ήττες. Στο ματς του ΟΑΚΑ οι "κιτρινόμαυροι" δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Πήραν το προβάδισμα από νωρίς και το κράτησαν μέχρι το φινάλε χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Το στατιστικό του αγώνα

AEK - Κόροιβος 70-49

To live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK